Медия

Снимки, участия в телевизионни предавания, статии, интервюта..

НЕДА, ВИЕ ИМАТЕ ОГРОМЕН ОПИТ В ИЗУЧАВАНЕТО НА ЕНЕРГИЙНИТЕ ЦЕНТРОВЕ, АУРАТА, ЖЕНСКАТА И МЪЖКАТА ЕНЕРГИЯ. КАК ГЛЕДАТЕ НА ОПИТИТЕ ДА СЕ РАЗМИЯТ МЪЖКИТЕ И ЖЕНСКИТЕ РОЛИ В ОБЩЕСТВОТО? ИМАМ ПРЕДВИД НАПРЕЖЕНИЕТО ОКОЛО ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ И ДЖЕНДЪР ИДЕОЛОГИЯТА.

Неда Терзиева е психолог по образование. Учила е и в Арт колеж по екранни изкуства, специалност кино и телевизия. Но био-енерго терапията надделява като нейна професионална ориентация. Иматрета мастърска степен в учението за Рей-ки.

Всеки у нас се е чувствал отпаднал, имал е неприятни чувства и емоции при общуване или в присъствието на определен тип хора. С тях диалогът просто не върви, най-лесните неща се случват по най-трудния и затормозяващ начин. Изпитваме неприязън към тях дори да не са ни направили нищо. Едно от обясненията за това преживяване е, че вероятно сме попаднали на т.нар. енергиен вампир.

Днес, в Жените говорят ти представям една много фина жена, с която се запознах покрай друга гостенка в рубриката.
Тя работи с нашата аура и енергия. Всички имаме такава. Да, и ти също! Енергията ни се мени през деня в зависимост от ситуациите, в които попадаме, хората, с които общуваме и емоциите ни. И това се отразява на аурата ни.

Няма съмнение, че чакрите съществуват, но те влияят по един уникален начин върху хората и човешкото здраве

Разяснения на този въпрос направи за зрителите на „Въпрос на гледна точка“ биоенерготерапевтът Неда Терзиева.