Биоенергийно лечение

Биоенергийна терапия

Така че, ако това лице си ти, биоенергийната терапия  ще насърчи благосъстоянието вътре в теб и ще работи с вашето енергийно поле. Терапията ще подкрепи естествената способност на тялото ви да се лекува. И ще работи с вас на няколко нива: емоционално, умствено, физически и духовно.


Тази терапия е начин за подпомагане на вашето здраве и начин да възпрепятсвате всяко медицинско лечение,на които не желаете  да се подлагате.

Чудиш се защо не си чувал за този вид терапия досега?

 

"Използването на тази енергия не е привилегия, то е право."  - Неда Терзиева

 

Какво е да опиташ лечение с биоенергия?


Биоенергийният  терапевт поставя ръце на тялото ви, за да насочи енергията, където има дефицит или излишък, който причинява заболяването.


Биоенергийната  терапия е дълбоко релаксираща.  Лечението може да ви направи освежени и подмладени. Биоенергията не може да ви нарани, тя може само да ви помогне. Колко помага зависи изцяло от вашата способност на тялото да се самолекува. Поради това е безопасно за възрастни хора, млади и вашите домашни любимци.


Лечението е с продължителност от 15 до 60 минути на сеанс и се прилага в няколко последователни дни. Много хора са твърде болни, за да присъстват или да живеят далеч. Терапия е ефективна без значение къде живеете по света. Енергията си е енергия!


Кога биоенергийната  терапия може да се използва?

  • Ако имате пейсмейкър, биоенергията ще попречи на електрическия импулс на пейсмейкъра.
  • Ако сте имали трансплантация на органи, биоенергията ще работи срещу анти-отхвърляне  на лекарства, използвани за трансплантацията.
  • Ако сте подложени на химиотерапия, биоенергията може да се използва след приключване на текущите леченията по график.
  • Ако имате масаж, насрочено по време на дните на лечение, ще трябва да изчакате  и да извършите терапията след това.

 

Преди всяка терапия се извършва диагностика на аурата с Аура Камера и квантов анализатор за ранна диагностика на клетките в тялото, за да бъде изведена точна преценка за терапевта и клиента.

 

Всяко лечение е индивидуално и зависи пряко от състоянието на клиента, стадия на заболяването и волята за изцеление.

 

За да се запишете за биоенерготерапевта Неда  Терзиева, може да позвъните на телефон 0877 721 282.

За повече информация посетете сайта посветен на биоенергийното лечение: http://bioenergoterapia.biz/