Услуги

Какви услуги предлагаме

Какво е биоенергия терапия? Ти  дори не си чувал за нея преди.

Това е метод за използване на биополето, за насочване на енергия в тялото на човек, който има някакъв здравословен или енергиен проблем. Терапията помага да се възстанови енергийния баланса на лицето.

Скъпоценните и полускъпоценните камъни са били познати на хората още в древността. Носели ги като украшения по ръцете, краката, ушите и цялото си тяло. Използвали ги и за различни религиозни и магически ритуали. Според специалисти още атлантите си служели с кристали, за да правят връзка с космическите сили.

За разлика от лекарствата цветовете лекуват, без да вредят

Медицината отдавна е доказала, че цветотерапията не е шарлатанство. Вярно е обаче, че тя не дава мигновени резултати. Най-често лекарите я използват като допълнително средство, което, макар и да не прави чудеса, съществено подобрява общото състояние на човека.

Изцеляващата енергия на космоса, енергията на живота! Системата Рейки е достъпна за всеки и се отличава от другите целителски методи с удивителна простота.

Завършвайки курса по енергийни защити, вие ще научите следните неща:

    1. Какво е аура? Видове аура според цвета (как влияе цвета на аурата върху нас).
    2. Какво представляват енергийните центрове (чакри)? Цветове, местоположение и предназначение на чакрите. Кои кристали съответстват на всяка една ?
    3. Какво е енергия? Видове енергия – разлика между любов и страх.