Аура Камера - уникалният уред

Аура камера - индиго, виолетови, кристални и бели същности

Ауракамера - този феноменален руски уред е плод на напредналата техника и наука. Разработка на ядрените физици, той регистрира нашата аура посредством специфичен софтуер. Всяко живо същество носи био данни за себе си, които са уникални. Именно тези данни се обработват и ние вече имаме възможност да видим „невидимото” и да си разясним „необяснимото”.

Ние можем да помогнем да разнообразите Вашия Бизнес

или да направите

Вашия празник или събитие специално с Аура Камера!!!

При анализиране на Вашата аура ние ще Ви разкрием следните показатели:

  • Диагностика на вашата аура и чакри.
  • Измерване на емоционалното ви състояние.
  • Баланс на енергиите Ин и Ян.
  • Съотношение на вашите дух / разум / тяло.
  • Качество на релаксация.
  • Размерът на вашето биополе.
  • Цветови спектър.
  • Цветовият спектър показва вашето духовно развитие, както мисията, интимната сфера, финанси, здраве, личностно израстване и др.
  • Качество на енергиите – интуиция, ментална, емоционална и физическа.

Разпечатка от 7 - 10 листа с индивидуалния Ви анализ.

Това е единствения уред, който е доказателство за съществуването на ИНДИГО същности. Също така вече няма нужда да ходите по врачки и ясновидки, да плащате за несъществуващи влияния и да храните напразни надежди. Аура камера регистрира всички видове магии, кармични влияния, енергийни посегателства като вампиризъм, т.е. цялостното състояние на Вашата енергетика от А до Я.

Спрямо количеството светлина в аурата се определя състоянието на клиента. Формата на аурата е важна, за да определим има ли наличие на отрицателни въздействия, енергийни удари, състоянието на духовната защита и работа със земни енергии. Мътните петна показват проблеми със здравословно или емоционално състояние, както и блокаж на вида енергия според цвета и местоположението й. А чистата и блестяща аура е признак на човек в прекрасно енергийно състояние.

Размерът на биополето показва нивото на нашата енергийна защита и това дали държим в себе си стрес и притеснения. Размер на аурата над 60 % е широка аура, и при наличие на такава ние се чувстваме спокойни и защитени.

Емоциометърът измерва нашето състояние – как работим с емоциите, съумяваме ли да ги контролираме или те ни контролират нас?

Баланс между Ин и Ян енергиите ни показва дали мъжката или женската енергия имат по-голям ръст в нас. Напоследък жените излизаме с повече Ян енергия, което само по себе си сочи борбената същност и силния дух на дамите.

Качествата на енергиите се измерват в скали от 100 000 до 1 000 000. Там  може да видим с коя енергия работим по-добре и коя би било добре да засилим.

Нивото между стрес и релакс пък показва моментното състояние на тялото и емоциите.

Графиката на разум, тяло и дух разпределя работата ни в проценти с всяка една част.

Енергийните центрове (чакри) се измерват в проценти, както и насочваме вниманието си към тяхната форма. Правилната кръгла форма и сиянието сочат правилна работа с енергиите на дадената чакра, както и на съответстващите и органи и жлеза с вътрешна секреция. Ниските по процент центрове с неправилна форма показват обратното. Всяка чакра отговаря за различен вид енергии. Тези неща се разсясняват подробно на клиента, а също така са описани в индивидуалния анализ на аурата.