Любопитно

Интересни статии и материали

Защо пренебрегваме мечтите си? Как се случва така, че поставяме чуждите искания пред нашите? Може би сте отчаяни, че нищо не се случва така, както на вас ви се иска. Да, обаче това причина ли е да изоставим всичко на произвола?

Спомнете си детските мечти, спомнете си как нямаше граници за тях. Как свободно мечтаехме и най-вече вярвахме в това, което искахме.

Наистина ли сме навлезли толкова надълбоко в матрицата и сме забравили кои сме всъщност? Та нали сме създадени по образ и подобие на Бога... какво означава това ли? Означава, че ние сме способни да направим и да получим всичко, което искаме. Струва ви се невъзможно? Чували сте го хиляди пъти, но това просто не е вярно? Е, сега ще обсъдим защо при някои се получава, а при други – не.

 
Забелязали ли сте как изглеждат „известните хора”? Е, не всички от тях са най-красиви, най-умни или нещо друго най. Мечтали ли сте тайно да бъдете на тяхно място? Колко често сме събирали изрезки и плакати с техния лик? Защо!? Защото от малки ни убеждават, че те са специални, че са повече от нас, че могат нещо по-добре от другите....замислете се! Това не е вярно! Защо двама съвсем еднакви хора – и двамата умни, и двамата завършили университет, и двамата започват един и същи бизнес, и двамата с еднакъв талант – единият успява, другия – не. Късмет – ще кажете вие. Да, ние хората определяме успехът, заради наличието на късмет. Но дали това наистина е „тайната съставка”?


Аз ще ви споделя как работи този прословут „закон за привличането”.
Вселената е една копирна машина – доставя ни това, което изразява триединството на мисъл-слово-действие. Ето защо когато един човек е сигурен в успеха си, то неговите мисли, словото му и действията му изразяват точно това – успех, и то сигурен успех. А в другия случай, ние си мислим, че знаем и можем колкото него, но си повтаряме – аз не съм достатъчно добър, нямам достатъчно късмет, не заслужавам успеха – е, така се премествате точно на тези пространствени линии, в които вие нямате късмет, не сте достатъчно добър и нямате късмет. Първото, което трябва да променим е мисловния модел. Но той ни е наслагван от малки от обществото, от религията, от родителите ни. Затова ще ви кажа моята тайна, която всички ще кажат че е лудост, но аз гарантирам нейното действие. Изпращате ли мисли на подсъзнанието и душата си, тя разбира дали те са истински или фалшиви. Т.е. не е достатъчно просто да повтаряте как се най-добрия, ако наистина не вярвате в това – просто няма смисъл – нито да го мислите, нито да го говорите. Започнете от последния към първия етап – стартирайте с действията, които да ви убедят Вас, и единствено Вас на този момент, че Вие наистина сте добър в това, което правите. Словото ще започне да се подрежда само – да изразявате спокойно това, че вие сте наистина добър и способен. Следва енергията на мисълта да потече към Вселената. Изглежда като детска игра – а когато започнете да практикувате, ще разберете, че наистина няма нищо сложно в това всичко да работи във ваша полза.


И още един кратък съвет – следвайте желанията си постепенно – цел по цел. Все пак вече разяснихме, че на енергията и е нужно време за да задейства колелото на съдбата ви. Концентрирайте енергията си като започнете от нещо малко, но значително за вас. Опитвайте, докато се получи. И проверявайте стъпките, описано по-горе. Всичко зависи от Вас. Не разпилявайте енергията в много и големи цели в началото. Нека цялата е събрана на едно място – тогава се получава доста бързо и ефективно.


Това е тайната на връзката между нас и Вселената – тя изпълнява всичко, което наистина желаем!


С много любов: Неда Терзиева