Любопитно

Интересни статии и материали

Щастието е вътре във всеки от нас.Щастието е всичко, което искаме в едно цяло.Пожелайте щастие на себе си и на всички около вас - тогава вие пожелавате всичко. Но само по себе си желанието, дори не е стремеж.Имаме нужда от това, което описано с думи ние наричаме намерение.Само намерението може да ни заведе на линията, която желаем.Ако желаем да сме здрави, ние просто оставаме с това желание, то само по себе си не представлява нищо.

Трябва обаче да възнамерим здравето си и да предприемем действие - тогава нашето намерение ще ни изведе именно там.Има много хора, които са пожелали да могат да ходят след инцидент например - резултат няма. Но историята познава случаи, които са необясними спрямо науката и човешките знания, случаи, в които хората възнамеряват да ходят отново - и именно тогава това се получава.Не губете време и лична сила да следвате логиката и да търсите отговори, просто се вземете всичко, което необятната вселена ви предлага, а то е именно това, което желаете, стига да знаете тази малка тайна.
Ние градим съдбата си сами.Ние сами решаваме по кой път да поемем и кои да са факторите около нас, които ни заобикалят.Включете вътрешното и външното си намерение да работят в едно цяло и за една цел.
Бъдете конкретни в намеренията си и давайте енергията си за нещата, които желаете да получите едно по едно.Иначе енергията се разпилява.
Намерете щастието в себе си - то може да е единствено и само във вас и никъде другаде.
ако не носите щастие и любов в себе си, може да пропилеете целия си живот да го търсите навън - в хора, обстоятелства, кариера и т.н.
Всичко, което искаме извира от нас самите.
Вие сте Бог, вие сте любовта, вие сте щастието.
Вие сте всичко, което сте и искате да бъдете!

С много любов,
Неда Терзиева