Медия

Снимки, участия в телевизионни предавания, статии, интервюта..

Рептили изсмукват калция от организма ни, младежи забравят като стари баби заради електросмога, твърди индиговата Неда Терзиева

Няма зиме, няма лете, калцият в организма на българина с лупа да го търсиш. В същото време ни се поднасят виртуални лекарства, чиито съставки са лимонада. Тази конспиративна теория гради Неда Терзиева.

Младата дама с индигови способности обаче вади и железни доказателства благодарение на квантовата си апаратура за диагностика и лечение. С нейна помощ Неда може да бръкне в клетките на който и да е орган в тялото ни и да ги попита как са!

Първо поставя детектор в ръката на човека. Той засича електромагнитното излъчване на клетъчно ниво в цялото тяло. След кратко време излиза анализ над 30 страници, който показва функцията на сърце, черен дроб, бял дроб, панкреас, бъбреци, мозък, костна система, кожа. Предразположени ли сме към качване на холестерола, вижда се дори нивото на пепсина в стомаха.

 

Вибрацията в клетката

"Всяка клетка вибрира на определена честота. При нарушения тя изменя своето електромагнитно излъчване. Квантовият метод улавя дори тези нарушения на енергийно ниво, преди те да са се пренесли на физическо, където лечението им е по-трудно", описва действието на метода младата дама.

Първи инженерите на Третия райх, стъпвайки върху разработки на Никола Тесла, успели да изобретят уред, улавящ трептенията във фините планове на нашата реалност. Руснаците взели разработките след войната и се опитали да създадат универсално психотронно оръжие, което да внушава мисли. Накрая японците се възползвали от всички разработки, обединявайки ги в една в полза на човека. Самият руски президент Борис Елцин редовно замервал жизнените си показатели с т.нар. квантово куфарче. Янки отвъд океана пък правели опити да засичат с негова помощ духове и демони.

"Демоните съществуват, но по-опасни са онези, които сами си създаваме", констатира Неда Терзиева. Данните от нейните изследвания напоследък показвали, че калцият, който отговаря не само за костите, но и за нервния баланс, изчезва мистериозно от организма на българина. "Масово хората, които идват при мен, имат занижени стойности на калция. За него се знае, че се усвоява чрез витамин Д, който идва от слънцето. Но нещо не е наред с лъчите, които достигат земята. Една от причините според мен са кейм трейлс следите, с които тайно от години рептилското световно правителство ни обгазява отгоре с радиоактивни елементи. Тези облаци пречат на правилната дължина на светлинната вълна да достига земята. В резултат се получава биохимичен дисбаланс в организма", развива своята теория Неда на база резултатите от квантовия метод за ранна диагностика. Другият проблем според нея е некачествената храна и вредните лъчения. Те ни поразяват от безжичните мрежи, трафопостове, компютри.

Невидими демони

"Хората се чудят защо са отпаднали, неадекватни, а ние живеем в невидимо бунище, което поразява аурата ни", разяснява Неда. По думите й 70% от изследвалите се при нея българи имат завишено ниво на показателя "електромагнитно облъчване".

Обикновено той вървял ръка за ръка с други два - влошен вискозитет на кръвта и понижена биоенергийна функция на сърдечните камери. "Звучи страшничко, но това са съвременните демони на човека. Безжичните мрежи, лъченията на мониторите и въобще електроуредите, с които сме заобиколени създават явлението електромагнитен смог. Това енергийно поле пронизва нашата аура и прави така, че молекулите на кръвта да се трият по-силно. Получава се нещо като сгъстяване. Товари се сърцето, мозъкът се оросява слабо, забравянето става епидемия, появяват се проблеми с логиката и интуицията. Чувам все повече и млади хора, че отиват например до магазина, влизат и се чудят какво точно е трябвало да купят. Причините за всичко това лъсват именно чрез квантовия метод", пали се Неда Терзиева.

Освен фините процеси в организма, непосилни за медицината, куфарчето на Елцин може да сканира витамините и микроелементите в човешкото тяло. В тази връзка Терзиева разказва случай от своята практика. При нея дошъл бодибилдър, който пиел нонстоп както разтворими витамини, така и таблетки. "Показателите му на витамин C бяха все едно още малко ще се разболее от скорбут. Значи това, което някои продават, е голяма илюзия", засяга Неда болната тема с качеството на илачите. Според нея тенденцията е човечеството да се трови бавно и методичнo с неефективни лекарства. Защото големите корпорации нямали интерес от здрави хора.

Кристални души

Неда Терзиева вярва, че е призвана да разкрива именно конспирациите срещу човечеството. Тя определя себе си като индиго-човек от втората вълна. Това са кристални души, които са пратени на Земята от самия Творец, за да хармонизират планетата, изчиствайки я от негативните поведенчески модели.

В началото тя завършва Националното музикално училище "Любомир Пипков", а после кинорежисура, като режисирала и монтирала над 16 филма. Неда свири на пиано, но това, което изненадва, е, че е една от малцината тромбонистки в България. Освен творчески заложби, както повечето индигови личности, даровитата столичанка още от малка проявявала изумителни паранормални способности. "Нашите ги забелязали, когато съм била 5-годишна. Пътували сме с майка ми във влака за Реброво, където имахме вила. И аз започвам следния монолог: "Сега на гарата ще има баба с кафява жилетка. Седнала е на пейката и плете. Ще дойде до нея един мъж и ще й даде нещо. Постоянно бръщолевех такива неща - никой не ми обръщаше внимание. След 40 мин пристигаме на спирката, а в призрачната чакалня наистина била жената от моето описание", усмихва се младата дама.

"Все висях на прозореца и все се молех на някого. С раждането си априори знаех, че има нещо там горе. И това не е човек, а сила, порядък и ние сме в неговия алгоритъм", убедена е столичанката, че човек е подчинен на по-висша сила.

Нейните способности на медиум се проявили още по-силно в пророчески сънища след лична драма. Терзиева с мъка говори за периода, в който двамата й родители се развели. Тя била принудена да живее в общото мазе в панелката на "Младост", след като бащата ги оставил без дом. "Успоредно с това започнаха безкрайни съдебни битки. Намесиха се и някакви измамници. В крайна сметка за малко да ме продадат за органи. Впоследствие наехме частен детектив, който научи, че ония са наели човек да ме приспи и да вземат единия ми бъбрек. Добре, че усетих опасността навреме. И сега майка ми, като се сети, избухва в плач", разказва своята достойна за филм история индиговата Неда.

Порталите на душата

Стресовата ситуация отключила в душата й портал към неин минал живот. "Оттогава все сънувам един повтарящ се сън. Стоя най-отпред пред хилядна конница, а над мене се вее извезано червено знаме със странни символи. Някои мои приятели взеха да се шегуват, че съм преродената Касандра, до която според митологията са се допитвали преди битки", разказва чаровницата. Категорична е обаче, че живее в настоящето и с битките, които предстоят на човечеството. Нейните духовни наставници й казвали, че квантовата медицина е бъдещето на света. С нейна помощ освен клетъчна диагностика можели да се изцеляват чудодейно заболявания на опорно-двигателния апарат, артрози, травми, гойни рани, псориазис, акне, косопад, дори тумори.

"Българките често страдат от гинекологични проблеми, които са хронични. Има нещо във водата, която тече от крановете ни. Не зная какво е, но то вреди и предизвиква срив в имунитета. С квантов уред например може да се махнат старите клетки, да се вдигне скоростта на производството на новите и проблемът да отшуми за десетина дена", дава надежда квантовата Неда.

Соматите в Тибет

Онова, което духовните й водачи й разказват в последните сънища, е, че има опасност от Трета световна война. Ако не използваме силната си енергия в положителна посока, нашата цивилизация ще бъде последната на Земята. Дори генофондът, който соматите в Тибет пазят, няма да помогне. Защото Висшият разум няма да позволи душите им да се върнат в телата, за да поставят началото на поредната нова човешка цивилизация след потопа. "Така че всеки един от нас има огромно значение с положителните си мисли и действия за бъдещето на тази планета. Революцията ще се извърши от малкия неизвестен човек със силен дух", убедена е Неда.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-03-06&article=402170