Медия

Снимки, участия в телевизионни предавания, статии, интервюта..

"Хората трябва да знаят, че ако аурата им е здрава, ако следват пътя на душата си, то винаги ще са здрави физически", каза в Пловдив биоенерготерапеврът Неда Терзиева, която е един от лекторите на форума "Здраве, щастие и красота".

Фестивалът на здравето се организира за трета поредна година в града на тепетата като този път изложението се провежда в Дома на културата "Борис Христов" от днес до неделя. Утре биоенерготерапевтът ще води семинара "Еволюцията на духа чрез осъзнаване на мисията в живота".

Според Неда всеки един проблем на сърцето и белите дробове е липса на любов, заболяла щитовидната жлеза показва недоизразяване на това, което мислим, нездрав сън означава, че не слушаме вътрешния си глас, а болните от рак пък не са обърнати към душата си, загърбили са я.

"Всичко е базирано на психика, емоции и чувства, нека да бъдем истински със себе си, да си признаем какви сме и защо сме тук. Дори не е нужно да ни го каже някой отстрани, ако имаме силна връзка със себе си, то просто се случва", казва биоенерготерапевтът. Тя призовава да се доверим на детското в себе си, да знаем, че нямаме ограничения, да си позволим да бъдем свободни, да си спомним как да мечтаем. "Всичко зависи от нас. Ако твърде много сме слушали за карма и за съдба, искам да ви уверя че тя не е повече от 20% в живота. Така че всичко зависи от нас самите", убедена е Неда.

По думите й мисията на живота се разбира, когато направим диагностика на аурата, която е съставена от 12 различни цвята. "С аура камера може да видим предназначението си на земята, да разберем за какво сме дошли, кои са нашите силни и слаби страни и на къде може да се развиваме", разказа Неда. По думите й всъщност осъзнавайки мисията на живота си и следвайки предназначението си, можем когато "свършим" нашата работа, да еволюираме нагоре.

"Не е нужно да станем по-възрастни, за да направим това, за което сме дошли. Много по-бързо можем да го направим, когато сме осъзнали какво е то. В този смисъл еволюцията на осъзнаването се достига много лесно, когато тя е достигнала до нашата душа. Когато е осъзната на ментално, психическо, емоционално ниво и вече като узряло у нас зрънце, което сме посяли в себе си", казва тя.

Според биоенерготерапевта диагностиката на аурата можем да види т.нар. инволюцията, за да я спрем навреме. Става дума за това, че когато човек не върви по пътя си, не слуша това, което му говори вътрешният глас, блокираме достъпа на енергия от висшия си аз или духа ни. "По този начин всъщност страда аурата и енергетиката, която е съградена от финни енергийни тела, а след това се отразява и на физическото ни тяло", обяснява специалистът по аура.

Семинарът за осъзнаването на мисията в живота ще включва и практически насоки как можем да оправим връзката с душата си. Според Неда много от нас почти са я изгубили. "Хората могат да дойдат и да споделят това, което им тежи, за да намерим заедно пътя към еволюцията на всеки един", приканва пловдивчани Неда.